Vpenjalna orodja

Predstavitev podjetij in katalogi vpenjalnih orodij

V ponudbi imamo kakovostna vpenjalna orodja več proizvajalcev:

  • MST Corporation
  • Gaetano Caporali
  • Eppinger
  • Flaig
  • Kesel
  • OK-VISE
  • ZeroClamp
  • Triag

Vsi dobavitelji so svetovno priznani proizvajalci vpenjalnih orodij. Vabljeni k ogledu ponudbe.

MST Corporation

Japonska industrija strojnega orodja velja za eno najboljših na svetu. Med njihovimi vodilnimi podjetji je tudi MST Corporation, ki že od leta 1937 izdeluje edinstvena držala za orodja, ki slovijo po najboljši tehnologiji in kakovosti. V ponudbi imamo naslednje izdelke:

Tooling
Nakrčevanje
UNO
MONO
2 PIECE

Gaetano Caporali

Podjetje Gaetano Caporali ima 70 let izkušenj. Ponujajo dobro premišljeno paleto izdelkov za strojna orodja, ki sledijo potrebam trga. Vsi njihovi izdelki so rezultat izkušenj, dizajna in tehnologije. Posebno pozornost namenjajo zanesljivosti pri dobavi in zagotavljajo konkurenčne cene.

Eppinger

Eppinger je nemško družinsko vodeno podjetje s skoraj 100-letno tradicijo in izkušnjami. Izdelujejo gnana in statična držala orodja za CNC stružnice in rezkalne stroje. Poleg tega programa izdelujejo tudi hitro izmenljive sisteme, CNC rotacijske mize ter razne servo prestavne enote.

Njihova gnana orodja so prilagojena vsakemu stroju. Kompaktna zasnova osnovnega telesa je sestavljenega iz enega dela. Materiali obrabnih delov so premišljeno izbrani, vsa tesnila za optimalno oskrbo s hladilno tekočino in zmanjšanje pregrevanja orodja, je lasten razvoj podjetja Eppinger.

Tudi s statičnimi držali za orodje imate skoraj vse možnosti uporabe na obdelovalnih strojih. Odvisno od uporabe držala orodja, je vmesnik orodja toplotno obdelan in tako zasnovan za najboljše obremenitve. Obdelovalna orodja je mogoče hitro in enostavno prilagoditi s pozicioniranjem. Oskrba s hladilno tekočino se prenaša neposredno na rezalni rob orodja na ali v držalu.

Flaig

Podjetje Flaig je eden od svetovnih proizvajalcev trajnih dvižnih magnetov, elektro-trajnih dvižnih magnetov in magnetnih sistemov. Poleg standardnih izdelkov, kot je nova serija FX, nudijo sisteme PML, elektro-trajne dvižne magnete FXE, magnete NEO, magnetne vpenjalne mize in magnetne vpenjalne bloke. Specializirani so za izdelavo posebnih rešitev po meri in najdejo ustrezno alternativo za skoraj vsako aplikacijo.

Kesel

Georg Kesel GmbH & Co. KG je mednarodno priznan proizvajalec specializiranih rezkalnih, brusilnih strojev in sistemov za navijanje, ravnanje in nastavljanje. Poleg proizvodnje strojev Kesel načrtujejo, razvijajo in izdelujejo tudi visoko zmogljive vpenjalne sisteme in primeže. Ponujajo mehanske, pnevmatske in hidravlične različice primežev, ki so vsi opremljeni s širokim naborom funkcij, trdnostjo in natančnostjo vpenjanja, tako da pokrijejo široko paleto zahtev. Poznani so po pregovorni nemški natančnosti in posebnih prilagoditvah, ki jih naredijo glede na potrebe naročnika. Delujejo od leta 1889.

OK-VISE

Podjetje OK-VISE® je najbolj znan kot izvirni izumitelj in proizvajalec večnamenskih in specialnih primežev. Njihov koncept pritrdilnih elementov vključuje več sistemov, ki omogočajo lahkotno izdelavo pritrdilnih elementov.

S komponentami OK-VISE je mogoče varno držati različne vrste in oblike, velikosti ter materiale obdelovancev na vseh možnih načinih vpenjanja, od delovnih miz do nosilnih stebrov. Poleg primežev izdelujejo tudi najrazličnejše vpenjalne stebre, ki so lahko prilagojeni po željah kupca.

ZeroClamp

ZeroClamp GmbH je mlado in dinamično podjetje, ki cilja na proizvodnjo vrhunskih izdelkov vpenjalne tehnologije. Osredotočeni so tako na razvoj in proizvodnjo. Njihovi vpenjalni sistemi pomagajo skrajšati nastavitve, menjave in neproduktivne ure ter s tem tudi znižati proizvodne stroške in povečati zanesljivost procesa. Njihovi izdelki se uporabljajo pri struženju, rezkanju, brušenju, erodiranju in merjenju. Imajo ISO 9001:2015 certifikat kakovosti.

Triag

Triag AG od leta 1990 razvija in izdeluje vpenjalne sisteme za strojno obdelavo. Kot pionir pametnih vpenjalnih rešitev in z edinstvenim vmesnikom, ki služi kot osnova za različne vrste držal, so si prislužili svetovni ugled. V ponudbi imajo široko paleto modularnih vpenjalnih orodij, nudijo pa tudi rešitve po meri. Vpenjalne sisteme izdelujejo z najsodobnejšimi proizvodnimi stroji in priznano švicarsko kakovostjo v Hünenbergu, Zug.