Ročna orodja

Predstavitev podjetij in katalog ročnih orodij

V ponudbi ročnih orodij imamo orodja proizvajalcev:

  • Stahlwille,
  • Alarm,
  • VBW,
  • Sloky.

Dobavitelji so svetovno priznani proizvajalci ročnih orodij. Vabljeni k ogledu ponudbe.

Stahlwille

Stahlwille je blagovna znamka, ki že več kot 150 let predstavlja vrhunsko ročno orodje. Pri tem so inovativni in redno razvijajo nove rešitve. Njihova ročna orodja se uporablja predvsem v profesionalni rabi. Orodje umerjajo v lastnem kalibracijskem laboratoriju s certifikatom DAkkS, Kalibracija po DIN EN ISO 6789, DIN 51309 in smernicah DKD Uradni kalibracijski certifikat WKS in DAkkS.

V ponudbi imamo ročna orodja:

ALARM

ALARM je kompetenten partner za visokokakovostna orodja. Dobro premišljen celoten program vključuje kovana orodja izdelana v Nemčiji in obsežen nabor orodij za profesionalce. Orodja so natančno prilagojena potrebam vodovodnih, ogrevalnih, električnih in gradbenih panog. ALARM je sinonim za dolgoletne izkušnje, poglobljeno znanje in izkušnje ter najvišjo kakovost izdelkov.

V ponudbi imamo ročna orodja:

VBW

Kot sestavni del skupine STAHLWILLE Group VBW predstavlja odlična orodja najvišje kakovosti, ki so izdelana v Nemčiji. Poleg najboljše in najtrajnejše kakovosti ekipe inženirjev za oblikovanje, nenehno iščejo načine za optimizacijo orodij, da bo delo z njihovimi orodji še lažje in učinkovitejše. Samo ta predanost popolnosti lahko sploh omogoči pionirske izdelke, kot je serija LightCUT.

V ponudbi imamo ročna orodja:

SLOKY

Edini in najmanjši momentni izvijač zasnovan za CNC rezilna orodja za strojno obdelavo, kot so struženje rezkanje, vrtanje,… S Sloky sistemom enostavno nastavimo moment od 0,1 do 6Nm z majhnim MOQ.

V ponudbi imamo ročna orodja: