Rezilna orodja – vrtanje

V ponudbi rezilnih orodij za vrtanje imamo orodja proizvajalcev:

  • Nikko Tools,
  • Osawa,
  • Atom,
  • Iwata Tool,
  • TBT Tiefbohrtechnik,
  • Nine9.

Dobavitelji so svetovno priznani proizvajalci orodij za vrtanje. Vabljeni k ogledu ponudbe.

Nikko Tools

Nikko Tools je blagovna znamka podjetja Sorma, ki je začelo delovati že leta 1950 in imajo veliko izkušenj z izdelavo orodij. Sistem orodij za vrtanje Nikko Tools DRS omogoča visoko zmogljivo vrtanje z 2xD in 5xD dolžinami in premeri od 12,5 do 50 mm. Geometrija ploščic s štirimi rezili je bila optimizirana, da omogoča večjo stabilnost in manjše rezalne sile. Ploščice so na voljo v treh razredih mikrozrnatih karbidnih trdin s PVD prevleko, ena je zasnovana za univerzalno uporabo (ISO P, ISO M, ISO K), ena je specifična za vrtanje ISO P in ena je zasnovana za težke aplikacije, ki zahtevajo izjemno žilavost in zanesljivost. (ISO M in ISO S). Za uporabo na neželeznih materialih (ISO N) je bila razvita ustrezna popolnoma brušena in polirana geometrija AL, ki zagotavlja izjemno učinkovitost rezanja in odpravlja vse težave pri varjenju.

Osawa

Osawa je inovativno, zanesljivo in prilagodljivo podjetje, ki že več kot 60 let stremi k kakovostnim izdelkom in prvovrstni storitvi za kupca. Na ta način je Sorma S.p.A lahko rasla in se uveljavila kot eden najpomembnejših konkurentov na mednarodni ravni. Podjetje ima 2 oddelka, oddelek rezilnih orodij osredotočen na distribucijo vrhunskih blagovnih znamk v industriji orodij za rezanje kovin za domači in mednarodni trg in oddelek za diamantna orodja, osredotočen na proizvodnjo in distribucijo abrazivnih in super abrazivnih orodij (Diamond & CBN), ki se uporabljajo za obdelavo kamna, stekla, kovin, kompozitnih materialov, betona, blaga, papirja, lesa in v številnih drugih aplikacijah.

ATOM

“ATOM” je proizvajalec rezalnih orodij za natančno vrtanje, ki obstaja že več kot 80 let. Ponuja serijo karbidnih svedrov z luknjami s premerom 0, 02 ~ 13 mm. Blagovna znamka “ATOM = majhen premer” nadaljuje željo po majhnih in mikro premerih.

IWATA TOOL

Iwata Tool je japonsko podjetje, ki proizvaja visoko natančna rezalna orodja, vključno s središčnimi svedri. Njihovo poslanstvo je razviti izjemna in edinstvena orodja za vrtanje, predvsem v trde materiale tudi v tolerance H7.

TBT TIEFBOHRTECHNIK

TBT – te tri črke že več kot 55 let pomenijo najvišjo kakovost, natančnost in storitve v proizvodni tehnologiji za globoko vrtanje. Izdelujejo stroje in orodja za globoko vrtanje ter izvajajo pogodbeno proizvodnjo. Kot vodilne na trgu v svoji panogi jih vodi predvsem ena stvar: strankam ponuditi popolno usposobljenost in zanesljivost v vseh vidikih poslovanja.

Nine9

Nine9 je vodilni v industriji pri načrtovanju in izdelavi menjalnih rezalnih orodij. Njihov cilj je razviti visoko zmogljive, natančne in večnamenske izdelke za kovinarje, ki svojim strankam zagotavljajo najboljši končni izdelek. Raziskovalna in razvojna ekipa Nine9 tesno sodeluje s svetovno distribucijsko mrežo, da bi naslovila edinstvene izzive in izpolnila posebne zahteve strank. To jih je pripeljalo do slovesa vodilnega podjetja na svetu pri centriranju, posnemanju robov, graviranju in izdelovanju lukenj za sodobna CNC strojna orodja.