Rezilna orodja – rezkanje

V ponudbi rezilnih orodij za rezkanje imamo orodja treh proizvajalcev:

  • NS Tool
  • TTE
  • Nikko Tools

Vsi trije dobavitelji so svetovno priznani proizvajalci orodij za rezkanje. Vabljeni k ogledu ponudbe.

Galerija orodij za rezkanje

Predstavitev podjetij in katalogi orodij za rezkanje

NS Tool

Podjetje NS Tool je vodilno japonsko podjetje za izdelavo izredno preciznih, kvalitetnih in vzdržljivih rezkarjev za obdelavo najrazličnejših materialov. Ena iz med njihovih vej rezkarjev je tudi obdelava optike z izvedbo PCD rezkarjev. Ponašajo se tudi z miniaturnimi rezkarji od dimenzije 0,01 mm dalje. Podjetje NS Tool zagotavlja tudi rešitve za potrebe kupca oziroma orodij za obdelavo po vaših zahtevah. Da bi prispevali k družbenemu razvoju, dobavljajo kakovostne izdelke z dodano vrednostjo in celostne tehnične storitve. So hitro rastoče podjetje in ves čas razvijajo nova orodja.

TTE

TTE je podjetje s tehničnimi orodji in opremo. Imajo lastno proizvodnjo frezal vseh geometrij, rezkalnih glav in pripadajočih ploščic za vse vrste materialov. Imajo več kot 20 let izkušenj na področju rezkanja in vrtanja, kar pomeni, da lahko zagotavljajo najsodobnejše tehnične rešitve. Ponujajo posebne izdelke za vsak sektor in posebne oblike za različne potrebe rezkanja in vrtanja. Specializirani so za za zagotavljanje visokokakovostnih izdelkov in znajo prisluhniti potrebam kupcev.

Nikko Tools

Nikko Tools je blagovna znamka podjetja Sorma, ki je začelo delovati že leta 1950 in imajo veliko izkušenj z izdelavo. Orodja za rezkanje Nikko Tools ponujajo široko paleto rešitev, ki pomagajo izboljšati zmogljivost v vsaki specifični aplikaciji rezkanja. Visoka natančnost rezalnega orodja in pozitivne ali dvostranske rezkalne ploščice lahko bistveno izboljšajo kakovost končnega proizvoda in s tem zagotavljajo dolgo življenjsko dobo orodja. Program orodij za rezkanje vključuje ploščice iz karbidne trdine in “naprednih materialov” (PCD, PCBN, keramika), ki zagotavljajo najboljšo izbiro za vsak material in uporabo. Imajo certifikat UNI EN ISO9001:2000.